Wednesday, August 19, 2009

RADIX KOKOAlhamdulilah kita telah mula memasarkan MILO kita sendiri yang dikenali sebagai RADIX KOKO. Semua pengedar akan menjadi penilai kepada RADIX KOKO yang dikatakan akan menjadi pesaing terdekat MILO. RADIX KOKO dirumus khas supaya mempunyai rasa yang dapat diterima oleh masyarakat di negara ini.

>Petikan Blog PU HPA ; 28 November 2008

Apakah HPA memasukan herba dalam RADIX KOKO? Jawapannya tidak, kerana koko mempunyai rasa yang sangat sensitif kepada perubahan. RADIX KOKO lebih mensasarkan pasaran kanak-kanak dan produk halal daripada HPA. Selepas ini HPA akan mengeluarkan RADIX MOCHA dimana kopi Radix dicampur dengan RADIX KOKO. InsyaAllah.

Apa pun keluaran HPA yang akan datang, ulasan yang kita terima daripada pengurus zon utara, Ust Samad beliau berpendapat RADIX KOKO lebih sedap daripada MILO dan akan berjaya mengambil pasaran di negara ini.

RADIX KOKO ternyata lebih sedap daripada produk koko yang lain, itulah sebahagian komentar yang saya terima dari pengguna. Mungkin perlu saya jelaskan bahawa RADIX KOKO telah dimasukan ekstrak tunas barli yang mula bercambah. Kalau anda pernah melihat taugeh daripada kacang hijau tentu anda akan faham tentang tunas yang baru bercambah pada biji barli. Oleh sebab itu rasanya bagitu lemak dan berkhasiat.

Koko memang terkenal untuk afrodisiak namun begitu RADIX KOKO HPA yang dimasukkan ekstrak barli mempunyai kesan serat yang tinggi untuk berfungsi sebagai pelawas dan koko sendiri boleh mendatangkan ketenangan pada penggunanya.

Oleh sebab itulah RADIX KOKO dijangka akan mendapat tempat di pasaran terbuka secara meluas InsyaAllah.

>Petikan Blog PU HPA ; 4 Disember 2008

GEMPUR RADIX! BARAKALLAH.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU