Tuesday, December 2, 2008

HPA BAKAL TERIMA ANUGERAH KEDUA

Alhamdulilah HPA telah menerima pencalonan untuk mendapat anugerah THE MALAYSIAN PLATINUM AWARD 2008 daripada MITI (MALAYSIAN INDUSTRY ORGANISATION).

Anugerah ini merupakan anugerah kedua berpristij kepada HPA pada tahun 2008 setelah bangun sebagai syarikat bumiputra yang berjaya. Kejayaan ini menjadikan sumber inpirasi kepada seluruh wargakerja dan para pengedar HPA bagi membuktikan HPA "BOLEH" "INSYAALAH" dengan motto "PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA".

Kita mensasarkan jumlah export HPA pada tahun hadapan bernilai RM10 juta ringgit sebulan memandangkan pemintaan diluar yang semakin tinggi.Buat masa sekarang HPA hanya meletakan pendapatan export hanya 10% daripada jualan keseluruhan.Ini kerana pemintaan dalam negeri pun belum sempat dipenuhi 100%.

Sebuah kilang kopi bernilai RM30 juta perlu didirikan segera bagi memenuhi pemintaan KOPI RADIX,KOPI DIET,TEH MANJAKANI DAN KOKO RADIX.Kita berdoa mudah-mudahan tahun 2009 HPA akan mencapai jumlah jualan tempatan RM300 juta setahun.InsyaAllah.

Ends........sumber dari blog PU.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU