Saturday, December 20, 2008

HPA BAKAL BERGEGAR DI IPOH

Tiga PJS dari Kelab Pemimpin Utara (KPU) berjaya mengadakan Kelas Mingguan di Cawangan Ipoh, Greentown pada 19 Dis 2008 baru-baru ini. Mereka ialah PJS Mohd Nadzri Ahmad, PJS Ismail Othman dan PJS Syeed Agel.


Sebahagian ahli HPA yang hadir mendengar ceramah

Kehadiran hampir 70 ahli HPA sekitar bandaraya Ipoh membayangkan bahawa HPA mempunyai potensi yang cukup besar di sana. Penerangan mengenai Sejarah Syarikat, Pelan Pemasaran dan Produk Radix Koko ternyata membangkitkan semangat baru di kalangan pengedar yang hadir.

PJS Mohd Nadzri sedang menyampaikan ceramahTiga PJS dari KPU yang hadir memberikan ceramah


Rata-rata pengedar yang ditemui melahirkan rasa yakin dan penuh semangat untuk terus memperjuangkan HPA di bandaraya itu. Serentak dengan itu juga Program Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC) akan diadakan pada 17 dan 18 Januari 2009, di Hotel Hill City, Ipoh. Yuran penyertaan hanya RM160.00 sahaja.

Beberapa orang PJS dari KPU akan hadir mengisi slot sepanjang PBC tersebut. Antaranya PJS Syed Salahuddin, PJS Puan Sharifah Sulaiman, PJS Mohd Nadzri Ahmad, PJS Ismail Othman, PJS Meor Juhaidi, PJS Noreda Hamid dan PJS Syed Ageel.

Mereka yang berminat untuk hadir PBC tersebut bolehlah menghubungi PJS Syed Ageel (013-4882778) dan Oki (012-5367316)


Ends..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU