Sunday, December 14, 2008

DUA SELEBRITI HADIR PBC PASIR GUDANG

Program Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC) pada 13 dan 14 Disember di Hotel TS Taman Scientek, Pasir Gudang Johor, mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Seramai 85 peserta telah hadir.Pengurus Besar HPA dan barisan PJS bergambar dengan Suhaimi dan Ina.


Barisan Penggerak HPA Pasir Gudang bersama Pengurus Besar.

Blogger bersama Suhaimi


Beberapa pemimpin telah hadir menyampaikan slot masing-masing. Antaranya PJS Mohd Nadzri Ahmad, PJS Ismail Othman, PJS Habibah, PJS Syed Ageel Al-Haddad dan PJS Syed Salahuddin Al-Haddad. Perasmian PBC kali ini telah disempurnakan oleh Pengurus Besar HPA, Mohd Faisol Abd Rahman.


Sebahagian penceramah dan fasilitatorPengalaman pertama Suhaimi bersama HPA


Menurut Pengarah PBC, Pengarah Jati (PJ) Rahmah, program kali ini amat bermakna kerana dihadiri oleh dua orang selebriti (suami isteri), iaitu Ina Naim dan Suhaimi. Mereka adalah peserta baru yang bersama HPA memperjuangkan produk halal lagi baik. Selain itu, PBC pada kali ini juga turut dihadiri oleh beberapa pemimpin besar daripada syarikat-syarikat lain yang bertindak keluar dan berhijrah kepada HPA.Sebahagian peserta PBC MuslimatSuhaimi mendendangkan lagu AZ-ZAHRA melalui albumnya "KalamaK"


Suhaimi juga turut mendendangkan sebuah lagu dari album barunya berjudul AZ-ZAHRA. Ketika ditemui, Suhaimi dan Ina Naim melahirkan rasa syukur kerana bertemu dengan HPA dan memahami hasrat serta matlamat perjuangannya.Peserta PBC khusyuk mendengar ceramah


Semoga lebih ramai lagi selebriti yang berjuang atas nama Islam akan sama-sama turut serta menyertai HPA dan dalam perjuangan memartabatkan produk yang halal lagi baik ini.

Ends.....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU