Thursday, October 9, 2008

KPU KULIM ANJUR PERTANDINGAN MEMASAK 'RADIX'

Kepimpinan Kelab Pemimpin Utara (KPU) Cawangan Kulim akan menganjurkan pertandingan masakan berasaskan RADIX pada 14 Oktober 2008, bermula jam 3.00 petang. Pertandingan yang julung-julung kali diadakan ini terbuka kepada semua ahli dan pengedar HPA seluruh utara. Hadiah-hadiah menarik untuk pemenang disediakan.

Pengedar yang berbakat dan berkreativiti tinggi dalam bidang masakan bolehlah mendaftar sebagai peserta. Pertandingan ini bertujuan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim sesama ahli HPA di Kulim di samping menguji bakat terpendam dalam bidang masakan di kalangan ahli.

Peserta hanya dibenarkan menggunakan barangan HPA sahaja dan sumber utama adalah produk yang berasaskan RADIX. Kepada mereka yang berminat bolehlah menghubungi PJS Ustazah Siham Hashim (013-4415266) dan PJ Misbahah Mohd Idris (019-5101252).

Pada sebelah malamnya pula, semua peserta akan diraikan bersama pemimpin-pemimpin KPU. Antara yang akan hadir ialah PJS Mohd Nadzri Ahmad, PJS Mohd Zahir Ghazali dan PJS Ismail Othman.

Ends........

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU