Saturday, November 15, 2008

KURSUS PIMPIN SIRI 1

Inisiatif PJS Haji Mohd Nadzri Ahmad dan isterinya PJS Hajah Noormah Zainol menganjur KURSUS PIMPIN Siri 1 memberi ruang kepada usahawan baru untuk mengorak langkah lebih jauh.

PJS Mohd Nadzri sedang memberi MOTIVASI NIAGA


Kursus yang berlangsung sehari ini pada hari ini (15 Nov 2008) memberi penekanan kepada PERJUANGAN HPA, Sistem MLM (S) HPA dan Kaedah Perawatan Saraf Tapak Tangan.

Sebahagian PJS Muslimat yang hadir

Penyertaan adalah terbuka kepada semua ahli dari semua rangkaian dan ia adalah PERCUMA. Ketika ditemui, PJS Mohd Nadzri memaklumkan bahawa kursus ini akan berlanjutan selagi ada permintaan dari ahli-ahli. Ia adalah kesinambungan daripada Kursus PBC. Ahli-ahli perlu didedahkan secara terperinci mengenai perjuangan dan sistem pemasaran yang ada dalam HPA.

Sebahagian peserta sedang kyusuk mendengar ceramah

Tiga lagi PJS yang terlibat menyampaikan slot mengikut kepakaran masing-masing. Mereka ialah PJS Hajah Sharifah Sulaiman, PJS Ustaz Mohd Zahir Ghazali dan PJS Haji Ismail Othman.

Untuk kali ini seramai 70 peserta terpilih telah hadir. Peserta-peserta lain yang berminat akan dimaklumkan kemudian untuk hadir dalam Kursus PIMPIN Siri 2 akan dijalankan tidak lama lagi.


Ends....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU