Monday, September 29, 2008

PROGRAM MENJANA PEMIMPIN CEMERLANG (PMPC)

Kelab Pemimpin Utara (KPU) melalui Abrauf Network akan mengadakan Program Menjana Pemimpin Cemerlang (PMPC) Semalaysia pada 24 - 26 Oktober 2008 di Bukit Jawi Golf Resort, Nibong Tebal.

Menurut Pengarah Program, PJS Mohd Zahir Ghazali, seramai 150 perserta telah pun mendaftar untuk hadir ke program tersebut. Setiap peserta dikenakan bayaran sebanyak RM300.00. Bayaran itu termasuklah makan minum, penginapan dan bahan-bahan kursus.

Program ini bertujuan untuk memberi pendedahan kepada pengedar-pengedar HPA sebagai persediaan untuk menjadi usahawan yang berilmu dan mampu berjuang dalam dunia perniagaan MLM yang sebenar.

Menurutnya lagi, perasmian program akan disempurnakan oleh Pengarah Urusan HPA, Haji Ismail AHmad. Modul-modul kursus merangkumi Perkembangan dan Sejarah HPA, Mendalami Pelan Pemasaran, Penguasaan Set Lengkap HPA, Senaman Taqwa, MLM Syariah dan bezanya dengan MLM Konvensional, Seni Dalam Pengucapan Awam, Kaedah Demo Produk HPA, Qiyamullail dan Kuliah Subuh serta Pembinaan Insan dan Motivasi Diri.

Perasmian penutup akan disempurnakan oleh Pengurus Besar Al-Wahida Marketing, Encik Mohd Faisol Abd Rahman. Beberapa orang PJS yang telah berjaya dalam perniagaan MLM bersama HPA akan dijemput menyampaikan slot-slot tersebut. Kepada ahli dan pengedar HPA yang berminat untuk menyertai program ini, bolehlah menghubungi Urusetia Program di talian :
012- 4269003 dan 019- 4101737

Ends.....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU