Wednesday, March 31, 2010

GEMPUR : PENGGUNA SETIA CEMERLANG (PSC)

PROGRAM PSC (PENGGUNA SETIA CEMERLANG) YANG PERTAMA AKAN DIADAKAN DALAM JANGKAMASA TERDEKAT SAMA ADA MINGGU KE DUA ATAU KE TIGA APRIL 2010. TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN ADALAH DIMINTA MEMULAKAN MENJALANKAN KEMPEN BAGI MENDAPATKAN SERAMAI MUNGKIN PESERTA UNTUK PROGRAM TERSEBUT YANG INSYAALLAH DIYAKINI DAPAT MEMBANTU HPA MENCAPAI SASARAN JUALAN 20 JUTA.

PASTIKAN MEREKA YANG AKAN HADHIR PROGRAM PSC TELAH MEMBUAT PEMBELIAN 100NM DIDALAM MANA2 BULAN IAITU JAN,FEB,MAC ATAU APRIL 2010. FOTOKOPI INVOIS BERKENAAN ADALAH DIPERLUKAN SEBAGAI BUKTI KELAYAKAN MENGHADHIRI KURSUS DIHARI PENDAFTARAN. SETIAP PJS ADALAH DIHARAPKAN DAPAT MENGHADHIRKAN 20 ORANG PESERTA PADA BULAN APRIL 2010 BAGI MEMASTIKAN TARGET 1000 ORANG PESERTA OLEH KPU TERCAPAI. SEMUA PJS AKAN DIBERI PELUANG YANG SAMA TETAPI BERGANTUNG KEPADA KEUPAYAAN MEREKA MENDAFTAR SEBELUM TARIKH PENDAFTARAN DITUTUP.

TEMPAT PROGRAM, TARIKH AKHIR PENDAFTARAN SERTA YURAN PROGRAM (PASTINYA TIDAK LEBIH DARI RM30) HANYA AKAN DIUMUMKAN SELEPAS MAJLIS TRIBUNAL KPU BERMESYUARAT PADA 7 HB APRIL 2010.

SEKIAN, SELAMAT BERJIHAD SEMOGA ALLAH MEMUDAHKAN KERJA KITA SERTA MENURUNKAN PETOLONGAN UNTUK MEMBUKA HATI MEREKA2 YANG KITA SERU.

PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA

PJS AZIZAN BIN AHMAD
Presiden KPU

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Lensa eKPU